Wimar Jaeger met zijn voeten in de klei

Om zijn kandidaatstelling kracht bij te zetten is Wimar Jaeger er op zijn verjaardag op uit getrokken. Gestoken in een maatpak én stevige rubberen laarzen stond hij in alle vroegte in de polder. Om een foto te maken voor de promotionele flyers die tijdens, en in de aanloop naar, het Voorjaarscongres worden verstrekt. Met het beeld illustreert hij zijn praktijkervaring, door letterlijk met zijn poten in de modder te staan.

Die praktijkervaring is volgens Wimar Jaeger essentieel voor het nieuwe landelijk bestuurslid talentontwikkeling en fondsenwerving: de functie waar hij zich kandidaat voor stelt. Hij is een ondernemer die van wanten weet, en die zich het belang van goede opleiding en het koesteren van talent binnen D66 realiseert. Ontwikkeling en opleiding maken de partij sterk. Alleen uit goede wortels komen sterke takken.

Dit is de reden waarom Wimar Jaeger in zijn kandidaatstelling zegt dat professionalisering in de genen van de hele partij moet komen. D66 moet groeien. Hiervoor is geld nodig, en daar gaat Wimar Jaeger als landelijk bestuurslid talentontwikkeling en fondsenwerving voor zorgen. Heeft u zich al aangemeld voor het Voorjaarscongres op zaterdag 21 april?

Download flyer in PDF formaat

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.