Waarom Marion Wichard kiest voor Wimar

Als je zoals ik ambassadeur van het Els Borst Netwerk bent, vraagt de keuze voor een nieuwe landelijk voorzitter voor #D66 een extra zorgvuldige afweging als er ook een vrouwelijke kandidaat is. Toch kies ik voor Wimar Jaeger.

Toen ik regiosecretaris voor #D66 #Overijssel was, heb ik Wimar leren kennen als een plezierig en daadkrachtig mens, die het regiobestuur heel soepel heeft begeleid bij het verkiezingsproces rond het regiovoorzitterschap. Hij is rustig en energiek tegelijk, heeft oog voor de kwaliteiten van mensen, weet verbinding te leggen en mensen mee te nemen in zijn verhaal. Dat hij diversiteit en een sterkere ‘worteling’ in de samenleving hoog in het vaandel heeft staan, zijn geen loze woorden.

Ook belangrijk vind ik dat hij voor de komende zes jaar beschikbaar is: elke organisatie, dus ook D66, is permanent in beweging. De professionalisering van de partijorganisatie in de afgelopen jaren moet worden voortgezet en versterkt, en als boegbeeld van de vereniging moet een voorzitter daarbij de stabiele en verbindende factor zijn. Wimar kan dat. Daarom geef ik mijn stem aan Wimar.
Winnen met Wimar

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Nieuws. Bookmark de permalink.